Loading...
Jutro
Pauza za ručak
Popodne
Registracija, kava i networking

Registracija, kava i networking

Ključni izazovi i strategije pristupa mentalnom zdravlju autističnih osoba

Ponuditi ću pregled, uz aktualne rasprave u različitim područjima istraživanja, o temi poremećaja iz spektra autizma. Glavni cilj mojeg izlaganja je pokazati koliko je ova tema beskrajno fascinantna te ukazati i na izazove koje tek treba poduzeti kako bi pomogli autističnoj zajednici. Iznijet ću i kako prilagođavam psihoterapiju mojim autističnim...

Pauza za kavu i networking

Pauza za kavu i networking

Podrška i prilagodba psihoterapijskih pristupa autističnim osobama (ENG)

Pauza za ručak

Pauza za ručak

Potrebe i izazovi kod interdisciplinarnog pristupa mentalnom zdravlju u autističnih osoba bez intelektualnih teškoća (okrugli stol)

Okrugli stol govorit će o najčešćim problemima/teškoćama mentalnog zdravlja autističnih osoba i stanju podrške autističnim osobama na području mentalnog zdravlja u Republici Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na važnost interdisciplinarne suradnje stručnjaka_inja koji_e rade s autističnim osobama u prevenciji problema mentalnog zdravlja i podršci osobama s postojećim problemima mentalnog zdravlja.

O autizmu - predstavljanje internetske stranice

PREDSTAVLJANJE INTERNETSKE STRANICE PISANE OD STRANE AUTISTIČNIH SAMOZASTUPNIKA_ICA I STRUČNJAKA_INJA. Stranica je pisana jednostavnim jezikom kako bi bila uključiva i autističnim osobama s intelektualnim teškoćama i onima s teškoćama čitanja. Stranica je namjenjena autističnim osobama roditeljima i skrbnicima te stručnjacima i stručnjakinjama koji_e rade s autističnom populacijom.